10 Aralık 2009 Perşembe

Mehmet Parsak kimdir ?, Mehmet Parsak biyografisi, Mehmet Parsak resimleri, Mehmet Parsak hakkında bilgi

Mehmet  Parsak (1979 -  .... )

03 Mart 1979 Tarihinde Afyonkarahisar’da doğdu.  İlkokulu Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra, 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans öğrenimine başladı.
 
1999-2002 yılları arasında sürdürdüğü hukuk öğrenimi esnasında; Selçuk Üniversitesi Öğrenci Derneği Hukuk Fakültesi Temsilciliği, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sosyal Faaliyetler Kurulu Başkanlığı, Hüküm Dergisi Genel Koordinatörlüğü, Konya Ülkü Ocakları Basın-Yayın Masası Başkanlığı ve Bilgetürk Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği görevlerini yürüttü.

4 yıl süren Hukuk Fakültesi öğrenimini, 2002 yılında tamamladıktan sonra, Ankara’ya yerleşti.
 
2003-2004 yıllarında avukatlık stajını tamamladıktan sonra, Ankara Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapmaya başladı. 2004 yılı sonuna kadar, Türk Hukuk Enstitüsü Ankara Şubesi Disiplin Kurulu Üyeliği, 2004-2007 yılları arasında Türk Hukuk Enstitüsü Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2007 yılından bu yana da Türk Hukuk Enstitüsü Genel Merkezi Disiplin Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

2008 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ceza ve Ceza Usulü Hukuku Ana Bilim Dalı’nda “Türk Ceza Kanunu’nda Güvenlik Tedbiri Olarak Hak Yoksunlukları” adlı teziyle bilim uzmanı unvanını kazandı.
Lisans ve Yüksek Lisans öğrenimi sürecinde Hüküm Dergisi, Bilgetürk Dergisi, Türk Hukuk Dergisi ve Yaklaşım Dergisi’nde makaleleri yayınlandı.

Kasım 2008’de Afyonkarahisar Sanayici Ve İşadamları Derneği üyesi oldu.

31.01.2009 tarihli olağan genel kurulda Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı olarak seçildi.
 
Halen Ankara’da, Parsak Hukuk Bürosu’nda, serbest avukat olarak çalışmayı sürdüren Mehmet PARSAK, evli ve 1 çocuk babasıdır.



http://tusul.co.cc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder