11 Aralık 2009 Cuma

Mehmet Tacettinoğlu kimdir ?, Mehmet Tacettinoğlu biyografisi, Mehmet Tacettinoğlu resimleri, Mehmet Tacettinoğlu hakkında bilgi

Mehmet  Tacettinoğlu (1968 - 2005)

1968 doğumlu Mehmet Tacettinoğlu, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde İletişim konusunda yüksek lisans yaptı. Düzgün diksiyonu ve akıcı üslubuyla kısa sürede ekranın sevilen yüzlerinden oldu. NTV, CNBC-e ve TGRT'de spikerlik dışında çeşitli gündem programlarına da imza atan Tacettinoğlu, çevresinde genç televizyonculara yol açması ve destek olmasıyla tanınıyordu.

Sky Türk televizyonu ana haber sunucusu Mehmet Tacettinoğlu, NTV ve CNBC-e ailesinde sekiz yıl görev yapmıştı. Ailesiyle birlikte tatilden İstanbul'a dönen Mehmet Tacettinoğlu'nun kullandığı araç, Uşak yakınlarında takla attı. Mehmet Tacettinoğlu olay yerinde hayatını kaybetti; emniyet kemerlerini takmış olan eşi ve çocuğu ise kazadan yara almadan kurtuldu. 

Tacettinoğlu'nun cenazesi, 16 Ağustos 2005 günü Ulu Cami'de kılınan öğle namazının ardından, Uşak Yeni Mezarlık'ta defnedildi.



http://buzzla.co.cc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder