27 Kasım 2009 Cuma

Kemalettin Bulamacı kimdir ?, Kemalettin Bulamacı biyografisi, Kemalettin Bulamacı resimleri, Kemalettin Bulamacı hakkında bilgi

21 Aralık 1972 tarihinde doğdu. 1990 yılında Darüşşafaka Lisesi'ni bitirdikten sonra Türk Spor Ajansı'nda fotomuhabir olarak profesyonel iş yaşamına başladı. 1992 yılına kadar aynı grup içerisinde Muhabir, Haber Merkezi Şefi, Yazıişleri Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

1996 yılına kadar ara verdiği basın mesleğine, IDG'nin Monitör/ComputerWorld isimli yayınıyla, editör olarak, dönüş yaptı. 1997 yılında CMP ile InformationWeek'in Türkiye lisansı için başlattığı görüşmeler 1998 yılında sonuçlandı. InformationWeek Türkiye'de Haber Müdürlüğü görevini üstlendi. 1999 sonbaharı ile 2000 yazı arasında PCnet Dergisinin Genel Yayın Yönetmeliği'ni yaptı. 2000 yılı Ağustos ayından itibaren Interpro bünyesinde BTnet.com.tr isimli günlük Bilişim Haberleri Sitesi'nin haber içeriğini yöneten Kemalettin BULAMACI 2004 yılı Şubat ayı başında Interpro AŞ'den Ağ Yayınları Yöneticisi'yken ayrıldı ve TV macerasına atıldı.

Çok kısa bir süre Türkiye'nin ilk Teknonoloji tematik kanalı Technology Channel'ın İçerik ve Haber Genel Koordinatörlüğünü yaptı.

Haziran 2004'de yayın hayatına başlayan PC TIME ve PC KIDS isimli aylık teknoloji dergilerinin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yayınlarla birlikte ancak 6 ay sürdürebildi.

Halen BTDünyası.net'de Genel Yönetmen olarak görev yapıyor.



http://tusul.co.cc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder