28 Kasım 2009 Cumartesi

Kerem Fırtına (Eren Eylül) kimdir ?, Kerem Fırtına (Eren Eylül) biyografisi, Kerem Fırtına (Eren Eylül) resimleri, Kerem Fırtına (Eren Eylül) hakkında bilgi

Kerem Fırtına (Eren Eylül)  (1981 -  .... )

Kerem Fırtına 1981 yılında İstanbul Çiçekçi'de doğdu, orada büyüdü. Ailesiyle birlikte yaşıyor.  İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi mezunu. Ama yapmak istediği meslek bu değil. Şahika Tekant'ta 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda Pana Film'de cast direktörü asistanı olarak çalışıyor.

2000 yılında TRT'de Martılar ve İstanbul adlı televizyon filminde oynadı, aynı zamanda o filmin senaryo asistanlığını da yaptı. Onun dışında Üvey Baba adlı dizinin son bölümlerinde de rol aldı. Bir süre de radyo tiyatrosu yaptı. 

Kurtlar Vadisi'ne başlaması aslında tamamen bir tesadüftü. Bir gün okuldayken bir sınıf arkadaşının Sinegraf'a görüşmeye gidecek olması, karşıya geçerken kendisini de götürmesi için rica etmesi. Gittiklerinde O'da içeri girdi. Orada biraz sohbet edildi, Kerem Fırtına'yı kameraya çektiler. Aradan 2 ay geçti. Bir gece, arayıp sete çağırdılar. Raci Şaşmaz'la ve Osman Sınav'la tanıştırdılar. Yaklaşık beş dakika süzdüler. Yanına Özgü Namal geldi. Kolunu boynuna dolayarak “Kardeşim bana bu kadar benzemiyor” dedi. Sonuçta, Eren olarak dizide rol almaya başladı. Sette ve şirkette eğitime devam ediyor.

Evde olduğunda kitap okuyor. İki aydır da Go oynamayı öğrenmeye çalışıyor. 

"Bence Eren önceleri özenti bir karakterdi, mafya olma hevesi vardı. Ama cezaevine girdikten sonra Eren'de çok büyük değişiklikler oldu. Cezaevine girmeden önce altyapısı sağlam değildi, hedeflediği noktayla ilgili de bir şey bilmiyordu. Ama cezaevine girdikten sonra mafya nedir, mafya olunca ne olur bunları gördü, aslında bunun çok da düzgün bir hayat olmadığına dair pek çok şey gördü bence. Hala akıllı uslu laflar etmiyor ama cezaevine girmeden önce Erdal'ın yanında çalışırkenki haliyle çıktıktan sonraki hali arasında çok fark var. Ama Eren'in, temelde ne olursa olsun ablasına ve annesine sahip çıkma, onları kollama adına bir şeyler yapmasını seviyorum."

Eren Eylül Kimdir?
Elif Eylül’ün kardeşidir.

Filmografi
Kurtlar vadisi, 2004-2005, Eren Eylül
Martılar ve İstanbul, 2000
Üvey Baba, 2000



http://imle.co.cc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder