28 Kasım 2009 Cumartesi

Kenan Çoban (Abdülhey) kimdir ?, Kenan Çoban (Abdülhey) biyografisi, Kenan Çoban (Abdülhey) resimleri, Kenan Çoban (Abdülhey) hakkında bilgi

Kenan Çoban (Abdülhey)  (1975 -  .... )

22 Ocak 1975’te Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. Elazığ Ticaret ve Meslek Lisesi mezunu olan Çoban, Antalya ve Ankara’da spor işletmeciliği yaptı. Kurtlar Vadisi, Kenan Çoban’ın ilk dizi deneyimi.

Atletizm, futbol, tekvando sporlarını ve ata binmeyi seviyor. Boş vakitlerinde spor yapıyor, sinemaya gidiyor. En çok aksiyon filmlerini seviyor. En beğendiği yabancı aktörler Mel Gibson, Tom Cruise ve Al Pacino.

En büyük hayali, özel harekatta vurucu tim olarak görev almak.

Kendini disiplinli ve titiz biri olarak tanımlayan Kenan Çoban: “Her yaptığım işi severim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım, verilen her görevi yerine getiririm ve hiçbir işim yarım kalmaz.” diyor.

Kenan Çoban Abdülhey Kurtlar Vadisi

Abdülhey Kimdir?
Aslan Bey ve KGT tarafından Polat’ı korumakla görevlendirilmiştir. Bir parkta çöpçü olarak Polat’ın karşısına çıkmasının ardından bir süre sonra Polat`ın sağ kolu olmuştur. Kuzey Irak`a daha önce gizli örgütteyken defalarca görev için gelmiştir. Daha sonra Polat Alemdar'la aynı örgütte yer almıştır. Irak`ı ve orada yaşayanları en iyi o tanımaktadır. Abdülhey`de Polat Alemdar gibi savaş sanatında ve silah kullanımında uzmanlaşmıştır. Sessizdir, konuşması istenmediği sürece konuşmaz. Harekete geçmeden önce sonuçlarını araştırır. Aceleyle veya sinirle hareket etmez.

Filmografi
Kurtlar vadisi - Irak, 2006, Abdülhey
Kurtlar vadisi, 2004-2005, Abdülhey

Kenan Çoban Abdülhey Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi Kenan Çoban (Abdülhey)



http://tusul.co.cc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder